Tuesday, June 23, 2009

Ramekin


NEW STOCK
Ramekin just arrived




sample masakan saya yg mengunakan ramekin

Price RM5 per pc
Limited stock. Only 100pcs with me






14 comments:

  1. akak booked 3 biji ya..azahahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ok saya akan simpan kan n details of payment akan info akak esok. ok

    ReplyDelete
  3. kak ramekin ni yg baru ke??mcm penah tgk pic ni kat satu forum..tu akak ke??

    Ramekin ni size pe kak??yg besar ke??yg kecik??
    Apa email akak ya??

    ReplyDelete
  4. Salam sila email alamat rumah dan no tipon ke mrsnor@gmail.com segera

    ReplyDelete
  5. Red
    Ini ramekin baru la red.. Panas panas dari kilang.
    email kak azi ajzie69@yahoo.com


    Kak Nor
    saya dah email.. sowi lambat sikit. nyway mcm mana saya nak dpt add partner saya...

    ReplyDelete
  6. Pagi Azie..apa khabar..?? nanti Azi ambil AWARD dari blog akak yer..ada 2 tau semua akak bagi Azie.
    nanti kalau jadi berangkat jangan lupa dengan Akak yer..tq

    ReplyDelete
  7. Thanks kak.. Saya tetap ingat kakak.. Jgn risau..

    ReplyDelete
  8. salam akak dah bank in duit, check email ok

    ReplyDelete
  9. salam tuan rumha baranglama...saya berminat nak beli juga ramekin ni..6 biji..ada stok lagi ker? n nak bayar lalu mana?..please bg info k..tq

    ReplyDelete
  10. salam,
    kak,saya berminat nak beli ramekin..masih ada lagi ker? or any size? for pie/puding ker...

    ReplyDelete
  11. salam, ade lagi ke ramekin? saya berminat nk beli 10.

    ReplyDelete
  12. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete